Šta odbija muškarce u krevetu ?

17. Apr. 2010.   //   Autor:   //   Lifestyle, Ljubav, Sex   //   No Comment

 

Kako je došlo do toga da vodite ljubav jednom nedeljno?

 

resize.aspxDrage žene, sigurno već znate sve čari zavođenja i provođenja seksualnih igara u krevetu. Ipak postoji nekoliko stvari koje nikad ne smete raditi, jer bi seksi atmosfera mogla naglo opasti.

 

Ne nazivajte GA slatkim imenima

Pričanje za vreme predigre zna biti vrlo stimulativno kada koristite prave reči. Ipak, ništa od seksa ako penis vašeg dragog nazovete ‘mali’, ‘miško’ ili čiča gliša’. To vređa ionako krhki muškarčev ego, jer on svoj penis više vidi kao ‘mašinu’. Takođe izbegavajte neutralne i medicinske nazive poput ‘penis’ ili ‘genitalije’. To će ga u trenutku ohladiti.

Nedostatak seksualne želje

Smanjena želja za seksom se često događa u dužim vezama gde je sve lepo, mirno i udobno. Žene u većini slučajeva zaborave biti zavodljive.
Za početak više ne nose odeću koja više otkriva nego skriva već uskoče u udobne trenerke i široke majice. Samo se pogledajte u ogledalo, pa ko bi pomislio na seks kad vas vidi? Još ako pritom ne pazite na frizuru, gornju i donju, odajete utisak nemarne i nezainteresovane osobe i smanjujete svoju i njegovo želju za seksom.

Česta greška su i neizdepilirane noge. Kroz glavu vam sigurno ide nešto u stilu: ‘joj stalno se depiliram leti, što moram i sada, neka se noge malo odmore’. E pa imaćete dovoljno odmora za noge kad više uopšte ne bude seksa, a sada dok u vama još gori želja, žilet u ruke i neka vam noge budu glatke i blistave.

Seksi rublje je uvek dodatni stimulator kojim se diže seksualna želja. Ako se malo poigrate zaboravićete da ste već 15 godina u vezi i imati nezaboravan seks. Imajte na umu da je vaš životni partner i vaš ljubavnik.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka