Top tri načina za odstranjivanje celulita

29. May. 2010.   //   Autor:   //   Celulit, Dijete, Fitnes, Kalorije, Lepota & Nega, Mršavljenje, Zdravlje   //   No Comment

 

 

Rešite se narandžine kore do leta.

Sa toplijim danima i oskudnijom odećom nažalost nas čekaju i neki problemi. Tokom zime se skupilo nekoliko kilograma viška, ali uz malo vežbe oni se mogu lako rešiti.
Veći problem mogao bi biti jedan od najgorih neprijatelja ženskog roda. Da, reč je o celulitu koji ponekad pokvari pogled na naše noge u kratkim suknjicama, ili  na guzu u kupaćem kostimu.

Ipak, Ramona Braganza, fitness trener hollywoodskih zvezda (Halle Berry, Anne Hathaway, Jessice Albe…) ima za vas savete kako da se rešite narandžine kore:

1. Voda

Važno je da vaše telo uvek ima dovoljno vode, kako bi se iz organizma uspešno izbacili štetni toksini. Zbog toga će vaša koža biti i ostati glatka.

2. Kreme

Postoji velika količina novih krema i losiona koji vam mogu pomoći da vaša koža izgleda lepše i zategnutije. Ramona Braganza predlaže ‘Mamma Mio Get Waisted’, kremu koja pomaže u sagorevanju nakupljenih masnih ćelija i smanjuje celulit.

3. Kretanje i vežba

Naravno da bez vežbe nema ništa. Posebno su korisne vežbe snage koje poboljšavaju kompoziciju tela jer spaljuju masnoću (a od masnoće se zapravo i sastoji celulit). Osim toga, takve vežbe jačaju i mišiće, zbog čega koža postaje zategnutija.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka