Kako izbeći bele crte ispod kupaćeg kostima nakon sunčanja?

23. Jul. 2010.   //   Autor:   //   Lepota & Nega, Sunčanje, Trendovi, Zdravlje   //   No Comment

 

Tajna je u novom materijalu.

Mnoge će osobe ovo leto provesti pod hladom bora, suncobrana ili velikog šešira, brinući se za zdravlje svoje kože. Često upozoravamo na fotoprotektivno ponašanje, korištenje krema sa visokim zaštitnim faktorom i ograničeno izlaganje suncu.

U suprotnom, značajno povisujete svoje izglede za razvijanje melanoma, zloćudnog raka kože.

Kao što će mnogi izbegavati štetno sunce, tako će ga mnogi u što većoj meri priželjkivati na svojoj koži. Mrziće izdajničke tragove uglova kupaćeg kostima koji će iskakati u kontrastu sa bronzanoim tenom ostatka tela.


Za njih se pobrinula modna industrija i na raspolaganje im dala kupaće kostime od posebnog materijala. Transol propušta čak 80 posto sunčevih UV zraka, i tako omogućava ravnomernije tamnjenje kože.
Iako su devojke spremne patiti zbog lepote, stručnjaci ne preporučuju ovakvu vrstu odeće jer kožu ostavlja nezaštićenom. U teoriji možete naneti zaštitnu kremu ispod ovakvog kupaćeg kostima, no, u praksi ćete ubrzo shvatiti kako je ovo nemoguća misija.


Proizvođač jedne linije kupaćih kostima od transola ističe kako “tkanina nije providna na telu zbog utiska optičke iluzije koje ostavlja postupak sunčanja”. Njihovi proizvodi sadrže kupaće kostime, tange, paree, pa čak i tange i kupaće gaće za muškarce.


Zanima nas koja je vaša presuda: bele trakice ili providne gaćice?

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka