10 poslovnih kombinacija za leto

3. Jul. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment

Ako vam je vruce i u dilemi se kako se obuci za posao po ovoj vrucini, mi imamo predloge!

job1job2

U zavisnosti od posla koji radite, menjacete dress code. Nije svejedno da li radite li u osnovnoj skoli ili marketinskoj agenciji. Leto je valjda jedino vreme kada zavidimo sluzbenicama u banci koje imaju propisane uniforme.

job3job4
Kada govorimo o letnim kombinacijama na poslu zapamtite kako je bolje da imate vise laganog materijala na sebi, nego premalo tkanine. Izbegavajte prezaigrane uzorke i previse masni i volana, ali sklopite savez s alfom i omegom ženskog poslovnog odevanja- pencil suknjom. U bilo kojoj boji, ako je pristojne duzine, moze funkcionisati i na poslu i na after work partyu.

job5job6

Nosite haljine. Nikome ne pada na pamet da zenu u haljini duzine do kolena proglasi neukusno odevenom. Izbegavajte sljokice i prozirno, a omotajte se prugama, cvećem, batik uzorkom.Izbegavajte sve što je prekratko, premladalacko i asocira na plazu.

job7job8

Kad smo kod sandala, budite oprezni s trendovima. Niko ne kaze da npr. ne mozete nositi rimljanke, ali umesto onih s mnostvom kopci, radije prihvatite one bez detalja. Uostalom, klasicne sandale ili stikle tolerisu se svuda.

job10job9

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka