Hit leta: kratke pantalone

28. Jun. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

 

Među najomiljenijima su kratke pantalone ili šorc od džinsa3555_big

Sa letom su ove godine stigle i kratke pantalone, koje su najrazličitijih boja, dezena i stilova preplavile gradske ulice. Taj komad odeće definitivno je hit leta 2010. Iako su i prošle godine bile sastavni deo proletćo-letnjih kombinacija, kratke pantalone zapravo se tek ove sezone mogu videti na gotovo svakoj drugoj devojci. Pripadnice mlađih generacija smelo nose i ultra kratke pantalonice, koje traže odgovarajući stas. Ipak, ako ste puni samopouzdanja što se tiče izgleda, a još doterujete liniju i redovnim odlascima u fitness, ništa vas ne sprečava da bez obzira na godine ne izaberete koji od raznoraznih modela kratkih pantalona.

Ako se dvoumite oko modela i materijala, one koje odlično stoje i među najomiljenijima su kratke pantalone ili šorc od džinsa, koje mogu biti ukrašene zakovicama ili upotpunjene kaišem. Džins pantalonice lepo će izgledati u ležernijoj varijanti uz patike, a u elegantnijem izdanju obucite ih uz visoke gladijatorke na petu, majicu i sako i sunčane naočare. Od obuće uz kratke pantalone gotovo pa su neizostavne i ove sezone popularne gladijatorke, koje mogu biti na vezanje, sa trakama, punom petom ili platformom.

kratke01kratke04

Uz kratke pantalone nosite majicu, to može biti potkošulja, bela ili u bojama, takođe je dobar izbor sportska majica. Torba neka bude smeđa, kožna za pravi retro izgled. Možda vam se svidi kombinacija sa bluzama  na kopčanje ili sakoa na finijim šorcevima. Kratke pantalone u ležernijoj varijanti šorca, koje su od pamuka, frotira ili pamuka/lana obucite na plažu. Kratke pantalone dobro će vam doći i za bavljenje  sportom, birajte one laganijih materijala, mladenačkog kroja.

kratke02kratke03

kratke08
Mango

Svilene pantalone visokog struka modni su kreatori namenili za večernje izlaske. To može biti i odelo sa kratkim pantalonama. Za svečanije prigode kratke pantalone od finijih materijala kombinujte uz svileni top, elegantne sandale koje će vizualno izdužiti nogu, i modernu pismo torbicu.

 

kratke06akratke06

kratke05
Vero Moda

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka