Visoke čizme za modnu jesen

25. Aug. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Obuća, Trendovi   //   No Comment
Iznad kolena je seksi!
Visoke čizme više ne moraju biti samo potpetice već i same čizme i to, po mogućnosti, preko kolena. Trend koji je stidljivo započeo prošle godine, ženska srca (i muške poglede) potpuno će osvojiti ove jeseni. Čizme preko kolena trebale bi se naći u ormaru svake modno osveštene žene, tvrde modni stručnjaci.

Seksi čizme nose se u najrazličitijim oblicima, a podjednako su “in” ravne i one s potpeticom, nešto šire sportske i one elegantnije. Prilikom kupovine svakako bi trebali izbeći šarene i obratiti pažnju na jednobojne (crne ili smeđe) kožne modele.


Čizme preko kolena odlično pristaju uz uske farmerice, helanke mini suknje i kratke pantalone, a jednostavnim odevnim kombinacijama daju “ono nešto”. Što se tiče veličina, udobnost je najvažnija pa bi tako između kože i noge uvek trebalo biti mesta za palac.

Čizme koje ženama daju dodatnu dozu seksepila nekad su se povezivale s prostitutkama, ali su ih odavno počele nositi “pristojne” žene, a među slavnima su ih nosile Julia Roberts, Kate Moss Rihanna.
Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka