Kape koje se nose ove jeseni

18. Sep. 2010.   //   Autor:   //   Moda, Trendovi   //   No Comment

2010-fall-trend-colors-hatModni dodaci svih nijansi, odigrali su neverovatnu ulogu u ukupnom učinku outfita sa modnih pista. Trednovi kapa za sezonu Jesen / Zima 2010. dolaze u beskrajnim varijacijama raznovrsnih tkanina korištenih za krojenje jedinstvenih obrazaca i uglađenih linija i uglova. Kako bi razmazili svoje teme s najboljim kapama ove hladne sezone, pobrinite se da prihvatite slatke stilske tendencije koje će vam pomoći da poboljšate izgled na licu mesta.

Pripremite vašu garderobu za hladnije godišnje doba sa najnovijim modnim dodacima, koji će vam osim toplote i udobnosti takođe pomoći da se dičite i izgledate odlično bez obzira na sve. Trendovi za sezonu Jesen / Zima 2010. kombinuju mnoštvo dizajna u beskrajne tkanine i boje koje mogu upotpuniti svestran izgled svaki put kad odlučite nositi potpisano odelo. Casual Chic izgledom nadahnute pletene kape, kao i one u Boho šik stilu, ostavljaju isto jak utisak kada su u paru sa fenomenalnom odećom. Krunišite svoj doterani ansambl sa stilski uparenim kapama sa slatkom frizurom, koja itekako može izvući najbolje. Pročitajte korisne ideje o tome kako savladati trendove i slobodno usvojiti svoju sopstvenu viziju izgleda iz snova, upotpunjenog sa sličnim trenutno modernim modnim dodacima.

PLETENE KAPE:

kapa2Pletena odeća uvek je bila povezana sa toplinom i udobnošću, posebno kada nam se približi hladnija sezona. Oni koji bi želeli dobar stil slojevite odeće, baš kao i nešto prijatno na koži, treba da prihvate trendove u pletenim kapama kao savršenu alternativu za monotoniju njihove odeće. Izaberite zanimljive printove na odeći, baš kao i razigrane tonove ili se ipak oslonite na moć neutralnih nijansi i kremastih tekstura. W kolekcija Anne Sui sa šarenim dizajnom i oku prijatnim obrascima i prefinjenim autfitima, prezentovana je tokom revije
Torya Burcha, Rochasa i Michaela Korsa, a sve u cilju da podstaknu i ponude vam revolucionarno dobar izgled i sve nabolje ideje o tome kako složiti modne dodatke u svoj izgled.

KAPE U BO-HO STILU:

Urban Outfitters_winter hatsČeznete za češkim, jesenjim, romantičnim stilovima kapa? Onda se usudite biti drugačiji i prihvatite stil Boho šik kapa, koji dolazi , ispunjavajući naše duše sa nežnošću skitnica stila, kao i slatka odela i šik odeća u njihovoj moćnoj lepoti . Kolekcije Kenzoa, Yohji Yamamoto, Diesel Blacka Golda, kao i Salvatorea Ferragamo, daju nam najbolji i najkreativniji uvid u popularnost jesenjih modnih trendova. Za potrebu modnih ideja da usvoje trend, imaćete priliku kliziti kroz beskrajne outfit ideje vrednih kopiranja. Pronađite najbolje teksture i nijanse koje će odraziti vašu ličnost i ostavite otvorena vrata za potpuno nove i jedinstvene ideje za novu sezonu.

KRZNENE KAPE:

Oprobajte se u najspektakularnijim trendovima modnih dodataka ove sezone. Bez sumnje, krzna ili veštačka krzna, dominirala su pistama u svome stiu i osobenosti. Stoga, ni šeširi nisu zaostali kada je u pitanju zaluđenost ovim stilom. Dizajnerima je cilj dostaviti nam neverovatane i raskošne kape koje mogu biti ugrađene u urbanoj, šik sportskoj odeći, kao iofficej šik odeći zavisno od naših želja. Pojačajte vaše poznavanje modne istorije, kao i kreativne sposobnosti za experimentisanje stilovima, pa i talasom krznenih kapa. Bacite pogled na kolekcije Jean Paul Gaultiera, Marc by Marc Jacobsa, kao i Oscar de la Renta i Diane von Frustenberg i videćete kako je velika većina gurua zamislila većinu vizionarskih outfita, tokom izrade ovog trenda.

KAPE U DEČAČKOM STILU:

Da li ste uvek bili inspirisani Preppy šik stilom, kao novom trend tendencijom inspirisanom školskim, dečačkimsportsgirl-lurex-poor-boy-hat1 izgledom? Onda su ovaj put dizajneri radili da bi vam ispunili najveću želju i pružili najnovije šik kape u razradi ove teme. Pogledajte kolekcije cenjenih Christian Diora, Paul Smitha, Lacoste, kao i DKNYa, i zagarantujte dobar uspeh vašeg casual šik stila. Koristite ove spektakularne modne dodatke za poboljšanje izgleda sa tonom mladalačke iskre i budite spremni za izume fenomenalnih stilova kombinujući različite teksture i nijanse sa ključnim komadima svoje odeće.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka