Izaberite savršen sportski grudnjak

19. Feb. 2016.   //   Autor:   //   Fitnes   //   No Comment

Znate li na šta sve treba pripaziti prilikom odabira sportskog grudnjaka?

Sezona lepog vremena, proleće i leto savršeni su i za bavljenje sportom koje su sigurno neki od vas jedva dočekali. Osim što se morate opremiti dobrim patikama, healnakama, sportskom odećom i slično – nemojte zaboraviti ni na izbor pravilnog grudnjaka. To znači da morate izabrati sportski grudnjak koji će vam biti udoban i omogućiti koži da diše prilikom vežbanja.

12923_big

Izbor

Prilikom izbora grudnjaka svakako pripazite na materijal. Najbolje je birati one sintetičkog sastava koji upijaju znoj i omogućavaju da se na koži ne zadržava vlaga. Dakle, nikako nemojte odabrati  na primer pamuk jer on zadržava vlagu i znoj, a to se nikako ne preporučuje prilikom vežbanja. Što se tiče veličine i korpi, pripazite na to šta birate. To znači da morate gledati na to kakve grudi imate i kako će taj grudnjak stajati na vašim grudima. Dosta sportskih grudnjaka ima ušivene korpe koje se ne preporučuju za male grudi, dok su razdvojene korpe, to jest grudnjaci s “držačima” idealni za veće grudi jer će ih stisnuti prilikom vežbanja.

Takođe, sportski grudnjak bi trebalo izabrati na način da ga isprobate kako vam stoji i da bude sasvim udoban i praktičan za nošenje. U prodavnicama ćete pronaći razne modele, kao i one s debljim ili tanjim naramenicama i trakama, podesive i nepodesive.

Izdvojili smo neke od grudnjaka koje možete pronaći u ponudi na web shopovima i poznatim prodavnicama.
Asos

Poznati web shop Asos osim odeće, pobrinuo se da ne izostave ni sportski deo vašeg života. Kod njih ćete pronaći razne modele, veličine i boje sportskih grudnjaka, zavisno o tome što odgovara vašim grudima i obliku tela.

asos grudnjaci6 asos grudnjaci5 asos grudnjaci4 asos grudnjaci3 asos grudnjaci2 asos grudnjaci1

Sportsdirect.com

Kao i ostale stvari za vežbanje i sportski život, na Sportsdirectu možete pronaći zaista sve što treba! Nas je oduševio jako veliki izbor sportskih grudnjaka – od crnih, belih, rozih do šarenih i u svim bojama i modelima. Za više toga obavezno pogledajte njihovu web stranicu i izaberite nešto za sebe.

sd grudnjaci1 sd grudnjaci2 sd grudnjaci3

H&M

Ako niste baš ljubitelj naručivanja preko interneta, svakako svoj omiljeni sportski grudnjak potražite u omiljenim prodavnicama. H&M će vam po pristupačnim cenama ponuditi odlične grudnjake.

c&a grudnjaci1 h&m sportski grudnjaci1 hm sportski grudnjaci1

C&A

I C&A vam omogućuje da u njihovim prodavncama kupujete sportsku odeću, a to znači i sportske grudnjake.

c&a grudnjaci2 c&a grudnjaci1

Izvor: sportsdirect.com, Asos, H&M, C&A

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka