Otkrijte sve njegove erogene zone

3. Jul. 2009.   //   Autor:   //   Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment

Mislite da je priroda obdarila žene mnoštvom erogenih zona, a muškarce osudila samo na jednu,znate već koju? Grešite.

Čuveni američki seksolozi otkrivaju vam potpuno drugačiju istinui sva njegova senzualna mesta. Preciznije, 22 muške vrele tačke.

1. Predeo iza ušiju


Milovanje tog mesta izaziva pravu erupciju zadovoljstva. Seksolozi predlažu lak pritisak na tu tačku, vlažnu poljupcu, lizanje i milovanje.

2. Uši


“Muškarci obožavaju da osete vaš jezik u uhu i to je čisto hormonalna reakcija”, kaže Lu Padžet, autor knjige “Kako biti sjajan ljubavnik”. “Uvo je jedna od njegovih ključnih erogenih zona.” Tokom predigre, Padžet savetuje poljupce po ivici, zaobilaženje hrskavice i, na kraju, prodor.

3. Gornji deo vrata


Sasvim lagano dodirivanje te “opasne zone” gde počinje kosa, uvešće ga u ekstazu, kaže maserka Keli Dajc. Ovo je osetljivo mesto zato što je tu koža glatka, s brojnim venama i nervnim završecima. Lagano prelazite prstima po tom mestu i videćete odmah reakciju.

4. Unutrašnjost podlaktice

Idealan potez za lagane dodire. Ova teritorija ne trpi jake i površne dodire – samo će ga nervirati. Mazite ga jagodicama prstiju i probudićete sva njegova čula.

5. Vrat


Za muškarce je to posebno važno mesto zato što se u vratnim žilama skuplja tenzija, a nežan dodir može da ga oslobodi napetosti, objašnjava Metju Klark, sportski instruktor. Lagan ugriz je prava stvar, ali zbilja lagan. Muškarci smatraju da ima nečeg divljeg i strasnog u ujedu, to je kao da mu kažete da hoćete tog trenutka da ga celog pojedete.

6. Gornja usna

Apsolutno najosetljiviji deo lica. Probajte nežne poljupce, grickanje i lako golicanje regije između nosa i gornje usne. Šta mislite o peru?

7. Glava i kosa


Mazite i češkajtem još bolje počnite igru masažom. Lu Padžet tvrdi da je poglavina bitna erogena zona zbog guste koncentracije nervnih završetaka.

8. Bradavice


En Huper, autorka knjige “Sjajne seksi igre” predlaže da postavite dlanove na partnerove grudi i da tako započnete igru s bradavicama. Kotrljajte ih dlanovima, ali sporo i nežno. Cimanje mu ne prija.

9. Dlanovi


Laganim i nežnim dodirima pratite linije sa dlana, ali morate sve vreme da ga zavodljivo gledate u oči. Poželeće da vas pojede. Ovo iskustvo može biti posebno zanimljivo ako partnera ovakvim dodirima iznenadite u javnosti, kada je nemoćan. A posle…

10. Ljubavna staza


Linija između pupka i pubične zone zove se ljubavnom stazom. En Huper savetuje da stavite dlanove na njegov stomak i kružite, prvo snažno pa sve sporije. Polako spuštajte dlanove ka polnom organu, ali polako! Ova zona je izuzetno osetljiva i pogrešan potez može da izazove bol.

11. Donji deo leđa


Ako pipnete na pravi način bazu kičme, biće baš srećan. Masirajte taj deo s dva prsta umerenom snagom i osetićete kako mu celo telo poigrava.

12. Bedrenjača


Ta zona je puna nervnih završetaka, a muškarci vole kad ih zgrabite za bok ili ujedete. Taj nezaboravan osećaj topline prolazi celim telom. Neki, bogami, i vrište.

13. Međica


Na međici se krije muška G tačka. Pronađite je između testisa i anusa, nema više od sedam milimetara u prečniku. Bob Švarc, autor knjige “Sve o orgazmu” naziva međicu skrivenim korenom uda.

14. Unutrašnjost butina


Ova zona je nešto veća – duga je 10-20 cm – i tu su najosetljiviji nervni završeci. Nežan dodir prstima ili jezikom budi sva čula, a jak pritisak i masaža pumpaju krv u genitalnu zonu. Namažite dlanove losionom i masirajte taj deo, varirajući intenzitet i brzinu pokreta, ali uvek u istom pravcu – prema penisu.

15. Testisi


Ako je muškarac preosetljiv, morate da ovlažite tu regiju pljuvačkom ili lubrikantom. Uvek držite polni organ rukom dok se igrate testisima.

16. Kolena

muskoZa muškarce je seksi čak i ako im žena samo stavi ruku na koleno (nevino priznanje da ga želite). Kolena prvo lagano tapkajte da biste pobudili nervne završetke, zatim prstima surfujte po regiji.

17. Iza kolena


To je pravi vulkan.Prelazite prstima po toj zoni gore-dole. Taj skriveni dragulj muške senzualnosti uvek je zapostavljen. Iznenadite ga.

18. List


Maser Džoni Rej objašnjava da je list osetljiv na dodire jer su tu mišići pod stalnim pritiskom. Masirajte ga po celoj površini.

19. Gležanj

Gležanj je i u seksu njegova Ahilova peta. Koža je tu tanka i osetljiva, a vaš zadatak je da pratite nežno tetivu koja ide od od zgloba do lista – tim pravcem.

20. Stopalo


Tu treba naći pravu tačku i on će imati utisak da doživljava višestruki orgazam. Ako ga snažno masirate taban celom dužinom, imaće utisak kao da mu dražite polni organ.

21. Između nožnih prstiju


To je neuporedivo duševno zadovoljstvo, kaže Laura Norman u knjizi “Prvi osećaj”. Nežna masaža regije između prstiju i korena palca oslobađa ga stresa koji se sakuplja u vratu i ramenima.

22. Nožni prsti

Sisanje nožnih prstiju je najintimniji deo ljubavne igre. Džon Lojd, autor knjige “Lepi parovi”, kaže da je ovo veoma erotično iskustvo za mnoge muškarce. Počnite od najmanjeg prsta, prelazeći lagano na ostale, kao da jedete slatkiše. Oprezno s palcem, jer on u ovom slučaju
predstavlja polni organ.

izvor: zena.blic

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka