Šta muškarci stvarno žele u krevetu?

15. Jan. 2011.   //   Autor:   //   Ljubav, O muškarcima, Sex   //   No Comment

Muškarci žele vaše uputstva u krevetu, vole kada ste proste i opuštene, i kada znate njihove erogene zone
Svi mi maštamo, imamo određene želje, snove, prohteve i zahteve. Tako je u svim životnim područjima, pa tako i u onim najintimnijim.

Kada pričamo o seksu, tada žene često nekako padaju u prvi plan, mi smo one nežne, koje treba zadovoljiti u svakom pogledu, a muškarcima je jedino važno da nas tom prilikom dobro povale. No, verovale ili ne, imaju i oni svoje želje koje žele da im mi ispunimo, a koje su to saznajte u daljem tekstu.

Recite mu šta da radi

1Muškarci umiru od želje da im kažete šta želite od njih u krevetu. Naime, kao što je i poznato muškarci su po anatomiji drugačiji od nas, pa im jednostavno ponekad morate „nacrtati“ šta moraju raditi i verujte, neće vam zameriti.
„Kao i svako iskustvo, pa tako i ono u krevetu, mora se sticati i učiti, a najbolje je učiti na uspesima i pogreškama, samo tako ćete se usavršiti. Osim toga svaka je žena drugačija, te ono što jednoj odgovara, drugoj možda neće i tako dalje. Ponekad jednostavno želimo da nam kažete – stavi jezik tu“ – objašnjava moj prijatelj koji je bio spreman da podeli svoje jade.

Malo dlačica – ne škodi

Dakle, već se mnogo rasprava vodilo oko uklanjanja dlačica na najintimnijim ženskim mestima i dok su neki muškarci definitivno zagovornici „brazilke“, drugima dlačice uopšte ne smetaju. Štaviše, sviđaju im se. Nije na odmet pitati ih za njihovo mišljenje, pa možda uštedite koji dinar, vreme i živce koje trošite na uklanjanje dlačica s tog područja.

Probudite „kočijaša“ u sebi

U žaru borbe u krevetu i/ili kada mu želite reći šta treba da radi, oslobodite svoj rečnik i budite, jednom rečju – proste. Muškarci vole kada koristite reči u krevetu kao što je k…., p…., svr…, j… me, š… me, i tako dalje.
Takođe, možete zazivati i određena božanstva i skidati zvezde s neba. Verujte, neće im smetati.

Gutajte – s užitkom

Mislimo da ne treba dodatno pojašnjenje za ovaj savet.

Masturbiranje

Muškarci jednostavno obožavaju kada masturbirate pred njima ili kada oni mogu to učiniti pred vama. To je jedna vrsta predigre, jer vole da vas gledaju kada ste „zločeste“. Takođe, međusobno trljanje na sve moguće načine može biti vrlo uzbudljivo.

Muške erogene zone

Možda neke žene misle da muškarci imaju samo jednu ili vrlo malo erogenih zona, no varaju se. Muškarci jednako vole kada im u predigri posvećujete pažnju na svim delovima tela. Vole nežnosti, masaže, poljupce. Vole kada osećaju da želite da i oni uživaju.

Budite otvorene

Kada od vas žele ili zatraže nešto u krevetu na šta niste naviknute, pokušajte mu udovoljiti. Naravno, ako se to kosi sa svim vašim principima, ne donosi vam užitak (analni seks, S&M i sl.), naravno da nećete pristati. No, ako želi da igrate na primer uloge u krevetu, isprobate lisice ili neko drugo seksualno pomagalo, nemojte odmah odbaciti ideju. Isprobajte, pa ćete videti sviđa li vam se. Nemojte ga odmah nazvati perverznjakom.

Nemojte se sputavati

Dakle, oslobodite se u krevetu i pustite da vas strast obuzme. Nemojte se sputavati, ako želite isprobati određenu pozu, recite mu to. Muškarci vole da su u kontroli u krevetu, ali isto tako vole kada vi preuzmete inicijativu i kontrolu. Ako želite nežno, budite nežne, ako želite žestoko, budite žestoke. Nemojte se ograničavati i pomerajte njegove i svoje granice. Tako vam nikada neće biti dosadno i nećete zapasti u monotoniju.

Izvor

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka