Značaj horoskopa i sanovnika

19. Oct. 2011.   //   Autor:   //   Horoskop   //   No Comment

Da li verujete u horoskop? Nema skoro dnevnih novina, časopisa a skoro ni sajtova na kojima ga nećete pronaći. Neizbežan je skoro svuda, a mnogi od ne znaju zapravo ni šta on predstavlja,koliko ima istine u njemu i zašto je toliko bitan.
Reč horoskop nastala je od grčke reči horoskopos što bi u prevodu na naš jezik značilo: gledati na sat.
Horoskop zapravo predstavlja stilizovanu mapu neba u trenutku rođenja neke osobe. Ovom prilikom se uzima u obzir sat rođenja, mesto rođenja, tačan položaj planeta i položaj znakova Zodijaka. Na osnovu svih ovih podataka, možemo saznati o budućnosti čoveka koji je u pitanju. Dnevni horoskop će vam svakodnevno davati informacije o tome šta vas čeka iz dana u dan.
Sve ovo vezano za horoskop je usko povezano i sa našim snovima. San je zapravo stanje u koje organizam čoveka dolazi postepeno i polako, prekidajući tom prilikom vezu sa spoljašnjim svetom. Za tumačenje naših snova koje sanjamo postoji sanovnik. Sanovnik ili popularno sanjarica je tu da vam da odgovore na pitanja šta mogu značiti ti snovi koje ste sanjali. Naravno, to može biti tačno ili ne, nemojte to uzimati zdravo za gotovo, već uvek sa rezervom.
Na horoskop i tumačenje snova gledajte kao jedan vid razonode i zabave, i nemojte baš slepo verovati u to. Ima jako puno istine u tome, to ne sumnjajte, ali dešava se i da promaše u procenama. Svakako, čitajući horoskop i sanovnik, dobro se zabavite i uživajte.

Izvor: Losevijesti

O autoru :